Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /usr/home/blog.rosadelsvents.es/web/wp-content/themes/sahifa/functions/theme-functions.php on line 1962 És el temps de collir castanyes! Castanyada al Montseny | El Blog de Rosa dels Vents
Inici > Destacats > És el temps de collir castanyes! Castanyada al Montseny
És el temps de collir castanyes! Castanyada al Montseny

És el temps de collir castanyes! Castanyada al Montseny

Voleu fer una Castanyada diferent i en família? Doncs al Castell de Fluvià la trobareu! Hi tenim preparada una festa de la Castanyada plena d’activitats i aventures amb la Maria la Castanyera, que ens explicarà la seva història.

Tothom hi trobarà entreteniment, ja sigui fent tir amb arc, creuant el circuit aeri de cordes o participant al taller de Panellets. Això sí, tots junts celebrarem la Nit de la Castanyada i ho passarem d’allò més bé amb el sopar especial de tardor, les castanyes torrades i l’animació amb cançons i el ball de fi de festa. A més, el dia següent gaudirem d’una visita a la Granja del Castell de Fluvià i d’un Passeig en Carro pels voltants de la casa, després d’un gran esmorzar.

Us hi esperem del 22 al 23 d’octubre, del 28 al 30 o del 30 a l’1 de novembre, des de 24€ per persona i nit, tot inclòs. No us ho podeu perdre, família!

Reservar