Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /usr/home/blog.rosadelsvents.es/web/wp-content/themes/sahifa/functions/theme-functions.php on line 1962 El cap de setmana més terrorífic us espera | El Blog de Rosa dels Vents
Inici > Destacats > El cap de setmana més terrorífic us espera
El cap de setmana més terrorífic us espera

El cap de setmana més terrorífic us espera

El Pou del Glaç, Castell de Fluvià, l’Hotel Condes del Pallars i Mas Badó us esperen per passar un Halloween autèntic, diferent, únic… I terrorífic!

Del 28 al 30 d’octubre, del 30 a l’1 de novembre o del 5 al 6 del mateix mes, les famílies podreu gaudir del món de les bruixes, caçar fantasmes, preparar carbasses i disfresses, volar en escombra i viure com mai la gran nit de Halloween.

Des de 23€ per persona i nit, tot inclòs, podreu experimentar un cap de setmana en família molt entretingut a les nostres cases de colònies, perfectament ambientades per aquesta celebració! Ens veiem allà, famílies.

Podeu consultar els programes aquí.