Inici > Destacats > Vacances d’estiu plenes de novetats a Marcel Maillot!
Vacances d’estiu plenes de novetats a Marcel Maillot!

Vacances d’estiu plenes de novetats a Marcel Maillot!

A l’Estartit, a la casa de colònies Marcel Maillot, hi teniu un munt d’activitats per passar uns dies únics envoltats d’un entorn privilegiat! És l’ocasió perfecta per gaudir, tant els menuts de la casa com els grans, de l’aire lliure, l’esport i de la companyia de la família.

A més, a Marcel Maillot hi ha novetats! Hem afegit algunes activitats per a fer de la vostra estada una experiència inoblidable , com el bateig nàutic pel riu Ter o la gimcana de colors pels més petits. Tenim diversió per a tots! Com sempre, en aquesta casa de colònies també hi podreu navegar a vela lleugera cap a les Illes Medes, fer snorkel o conduir un quad. Hi ha tantes activitats disponibles que tots els dies que pugueu passar-hi us semblaran pocs. Per això, us animem a fer una estada llarga, amb la que podreu realitzar més activitats i gaudir així d’una aventura familiar encara més espectacular!

Viviu l’experiència Marcel Maillot i les noves activitats que s’hi ofereixen, des de només 39 € per persona i nit, tot inclòs!

Més informació