Inici > Destacats > Les milllors destinacions de turisme en família amb Rosa dels Vents
Les milllors destinacions de turisme en família amb Rosa dels Vents

Les milllors destinacions de turisme en família amb Rosa dels Vents

A punt per les millors vacances en família? A Rosa dels Vents comptem amb més d’una dotzena d’allotjaments repartits per tot Catalunya i envoltats per paratges naturals d’una gran bellesa. A tots ells hi gaudireu de les millors activitats conjuntes per a grans i petits de la mà dels nostres monitors, ja sigui en casa de colònies o en hotel de 3 estrelles. A continuació us donem un cop de mà per escollir la destinació que més s’adapti als vostres gustos:

El Vallès Oriental i el Moianès

Si us ve de gust un turisme en família amb el que us pugueu iniciar en el món del cavall i conèixer de prop altres animals com ovelles, cabres, conills o pollets, no us podeu perdre les vacances d’estiu al Montseny, al Castell de Fluvià. D’altra banda, també pot ser interessant sentir-se com un mag, aprenent les propietats de les plantes i diferents trucs de màgia, mentre voles amb les tirolines o amb el Gronxador Gegant. Si això us crida més l’atenció, les vostres vacances han de ser a Mas Badó.

El Pirineu

Pel que fa al Pirineu, a l’Hotel Condes del Pallars hi sentireu l’adrenalina fent rafting per les aigües braves del Noguera Pallaresa i exercitareu la ment participant a un joc de pistes molt entretingut. Tot i així, si el que realment voleu fer és participar en un Lip dub, fer Trekking al Congost de Montrebei o visitar el Centre d’Observació de l’Univers, instal·lació única a Espanya, el vostre destí és Mas Portal, a Àger.

La Garrotxa

Però si el Pirineu no us convenç i el que realment us interessa és convertir-vos en petits mestres sobre els volcans i la fauna de la Garrotxa, no patiu! Podeu fer-ho a través de les diferents aventures que s’ofereixen a Mas Pinsach.

Costa Brava, l’Empordà, i la Selva

Malgrat tot, sabem que us encanta la costa, i és per això que tenim una gran varietat de possibilitats per a oferir-vos. Si voleu sentir l’emoció de descendre pel màstil d’un vaixell pirata, podreu fer-ho a Marcel Maillot, a l’Estartit. Si sempre heu volgut rodar i participar a una pel·lícula i aconseguir un Oscar, ara podreu fer-ho a Can Mundet, a Tossa de Mar. I si el que voleu és participar en una autèntica festa hawaiana i observar els estels amb telescopi des de l’Escala, podreu aconseguir-ho anant a Torreferrana.

Triant passar uns dies a La Bisbal d’Empordà, al Pou del Glaç, podreu escollir dos estils diferents de vacances en família. Per una banda, podeu descobrir l’origen dels pous de glaç i navegar a vela cap a les Illes Medes. D’altra banda, podeu fer el mateix però afegint classes d’anglès, reforçant l’idioma de forma pràctica i lúdica. I per cert, triant qualsevol de les dues opcions podreu participar a un futbolí humà!

Finalment, si el que voleu es conèixer les tècniques bàsiques de la navegació a vela i fer un circuit d’aventura submarina a les profunditats del mar, us recomanem passar uns dies a La Garbinada, a Torroella de Montgrí. Tot i així, tampoc us podeu perdre La Fosca, a Palamós, on celebrareu la festa de la pintura, fareu ruta de BTT i Snorkel a Cala S’Alguer. Això sí, per passejar en zodiak pel riu Ter i gaudir la cantada d’havaneres, acompanyada de rom cremat, a on heu d’anar es a Albatros, a Llafranc.

Com podeu veure, són moltes les possibilitats que teniu per passar uns dies magnífics de vacances en família a l’agost. Tingueu en compte totes les opcions i trieu la que més us agradi. Mentrestant, nosaltres ho anem preparant tot.

¡Fins aviat, família!