Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /usr/home/blog.rosadelsvents.es/web/wp-content/themes/sahifa/functions/theme-functions.php on line 1962 Els vostres instants amb Rosa dels Vents | El Blog de Rosa dels Vents
Inici > Colònies d'estiu > Els vostres instants amb Rosa dels Vents
Els vostres instants amb Rosa dels Vents

Els vostres instants amb Rosa dels Vents

Diuen que una imatge val més que mil paraules, i vosaltres ens feu arribar centenars d’imatges que ens deixen sense paraules! Ja siguin de les colònies, dels viatges d’idiomes a l’estranger o dels caps de setmana i les vacances en família, gràcies a xarxes socials podem recopilar online bona part de les imatges que compartiu de les vostres experiències a Rosa dels Vents.

Al nostre instagram hi trobareu un recull de fotografies fetes exclusivament per vosaltres, el millor testimoni de la vostra estada amb nosaltres! Us convidem a visitar-lo i a seguir compartint aquells instants viscuts a Rosa dels Vents que vulgueu recordar per sempre.

instagram-rosa-dels-vents

.

VEURE INSTAGRAM