Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /usr/home/blog.rosadelsvents.es/web/wp-content/themes/sahifa/functions/theme-functions.php on line 1962 Sortegem un cap de setmana gratis en família! | El Blog de Rosa dels Vents
Inici > Novetats > Sortegem un cap de setmana gratis en família!
Sortegem un cap de setmana gratis en família!

Sortegem un cap de setmana gratis en família!

Les colònies són una experiència que deixa marca: records inesborrables, aventures inoblidables, i l’emoció de poder compartir-ho amb un munt de nous amics. Per aquest motiu cada any ens fa més il·lusió rebre les vostres fotos i comentaris de les colònies i us ho hem volgut agrair amb aquesta recollida de firmes tan especial.

Busqueu aquella samarreta plena de firmes de les colònies de Rosa dels Vents, feu-hi una foto i penjeu-la aquí. O també en podeu penjar alguna feta durant les colònies! Entre tots els participants, sortegem 1 cap de setmana gratis en família! Us animeu a participar?

Participa-hi!