Inici > Colònies Escolars > Treu punta a les colònies – Nou catàleg colònies escolars 2015-2016
Treu punta a les colònies – Nou catàleg colònies escolars 2015-2016

Treu punta a les colònies – Nou catàleg colònies escolars 2015-2016

Ja podeu començar-vos a estudiar el catàleg de colònies escolars Rosa dels Vents pel curs 2015-2016, on hi trobareu amb tot de detall colònies per a tots els gustos i edats.
Hem fet tots els deures i l’hem carregat de programes amb una pila d’activitats, coneixement, valors, diversió, anglès, esports nàutics, de muntanya, d’aventura… i moltes novetats:

Els nostres monitors ja tenen les piles carregades per un curs que promet, amb tota la il·lusió i ganes de passar-ho be plegats, fer amistat, aprendre i sobretot fer-ne una experiència inoblidable!

No ho deixeu per última hora, que començarà el curs i toca escollir colònies!

4 comentaris

 1. Tinc dos nens nescuts un al 2006/2008 i m,agradaría q el estiu vinent fesint escolástica de estiu amb angles ja que el nens gran aquet any a esta a escola de cambrinys aquet any per potencia el angles pero seri per tots dos aquí a Cataluña mes temps ja que va esta un semana i voldriM mes temps ja q sería ppq aquí o tots dos o amb angles moltes gracias esperó resposta ja que es haviat aixi podem fer calaix

  • Rosa dels Vents

   Hola Jessica,

   Gràcies pel teu comentari. Estigues alerta a la nostra web a partir dels inicis del 2016, i ja hi podràs trobar tots els programes de colònies per a l’estiu vinent. És una molt bona opció que vulguis que les facin en anglès, sempre aprenen més si mentrestant s’ho estan passant bé!

   Fins aviat!

 2. ESTHER PISON SASTRE

  Hola ,quines opcions tenen els nens a partir dels 14 anys? ?
  Moltes grácies

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat. Camps obligatoris marcats *

*