Inici > Destacats > La nit més curta de l’any amb els ‘petardos’ de la casa!
La nit més curta de l’any amb els ‘petardos’ de la casa!

La nit més curta de l’any amb els ‘petardos’ de la casa!

A Rosa dels Vents ja hem encès les metxes per preparar la nit més curta i divertida de l’any!

Entre coca, cava, refrescs i ball, tota la família podreu gaudir amb els nostres monitors i monitores, que us han preparat les millors coreografies i músiques per poder ballar durant la revetlla de Sant Joan!

Tenim a punt un programa que començarà durant la nit del 23 de juny amb un bon sopar, seguit d’una festa inoblidable on de ben segur que moureu l’esquelet a la discoteca de les nostres cases de colònies. L’endemà, tots a l’aigua! Gaudireu d’un matí ple d’activitats aquàtiques: aquadance, waterpolo, piscina, gimcanes… En definitiva, muntarem la gran festassa de l’aigua!

No us quedeu sense plaça i reserveu ja la Gran Revetlla de Sant Joan amb Rosa dels Vents!

[su_button url=”https://www.turismeenfamilia.com/caps-de-setmana-tematics/revetlla-sant-joan-albatros-costa-brava” target=”blank” background=”#d40f2d” color=”#ffffff” size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Sant Joan a l’Albatros[/su_button]  
[su_button url=”https://www.turismeenfamilia.com/caps-de-setmana-tematics/sant-joan-al-castell-de-fluvia” target=”blank” background=”#c56600″ color=”#ffffff” size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Sant Joan al Castell de Fluvià[/su_button]  
[su_button url=”https://www.turismeenfamilia.com/caps-de-setmana-tematics/sant-joan-pou-del-glac-emporda” target=”blank” background=”#00ae6a” color=”#ffffff” size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Sant Joan al Pou del Glaç[/su_button]