Inici > Destacats > Torna La Raftingada amb Flaix FM
Torna La Raftingada amb Flaix FM

Torna La Raftingada amb Flaix FM

Un any més torna l’activitat més esbojarrada que dóna el tret de sortida a les activitats d’estiu. Ja sabeu de què parlem? La Raftingada de Rosa dels Vents i Flaix FM a l’Hotel Condes del Pallars***!

Aquest any ens trobem el cap de setmana del 24 al 26 d’Abril per passar una cap de setmana d’allò més aventurer i divertit amb tota la famíla.

I què ens espera en aquests 3 dies? Divendres arribem i ens instal·larem a l’Hotel Condes del Pallars que gràcies a les seves magnífiques instal·lacions ens permetrà relaxar-nos abans de l’aventura. El dissabte al matí baixarem fent ràfting per la Noguera Pallaresa i a la tarda farem activitats d’aventura. Acabarem el dia amb la Gran Festa FLAIX FM per a grans i petits. I el diumenge al matí gastarem els cartutxos que ens queden jugant al Làser Tag, un joc d’equip que consisteix en vèncer els contrincants fen punteria i tocant-los amb els nostres làsers. El cap de setmana quedarà complet amb el dinar de comiat i germanor per recuperar forces.

[su_vimeo url=”https://vimeo.com/103690515″]

Vine amb tota la família a passar un cap de setmana complet amb activitats guiades per monitors i allotjament amb pensió completa a l’Hotel Condes del Pallars*** per només 40€/per persona i nit.

[su_button url=”http://www.turismeenfamilia.com/caps-de-setmana-en-familia/raftingada-hotel-condes-de-pallars#” target=”blank” style=”3d” background=”#d40f2d” color=”#ffffff” size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Reserva ara![/su_button]