Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /usr/home/blog.rosadelsvents.es/web/wp-content/themes/sahifa/functions/theme-functions.php on line 1962 Rosa dels Vents a "El Matí de Catalunya Ràdio" | El Blog de Rosa dels Vents
Inici > Colònies d'estiu > Rosa dels Vents a “El Matí de Catalunya Ràdio”

Rosa dels Vents a “El Matí de Catalunya Ràdio”

El passat 4 d’abril, Rosa dels Vents va participar en el programa “El Matí de Catalunya Ràdio”, presentat per Mònica Terribas. L’Entrevista del dia es va convertir en una taula rodona, centrada a parlar sobre les Colònies d’estiu, on la gerent de Rosa dels Vents, Mònica del Monte va ser una de les participants.

L’únic representant del sector privat (sense finançament a partir de subvencions d’organismes o institucions públics) va ser Rosa dels Vents. Els altres participants en la taula rodona van ser la Fundació Pere Tarrés i “L’estiu és teu” de la Generalitat, totes dues del sector públic. Durant la conversa, es va poder parlar de la situació actual del lleure i les colònies, d’experiències i un munt de coses relacionades amb aquesta activitat estiuenca.

Rosa dels Vents a Catalunya Radio

Tal com va comentar Mònica Terribas, ara és època de pensar en què farem a l’estiu i poder fer les inscripcions per les colònies. Des de Rosa dels Vents oferim un gran ventall de programes perquè tothom pugui escollir quines activitats li agradaria fer aquest estiu.

[su_button url=”http://coloniesdestiu.rosadelsvents.es/” target=”blank” background=”#e64856″ size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Les nostres colònies d’estiu[/su_button]