Inici > Colònies d'estiu > Ja pots fer la teva reserva!

Ja pots fer la teva reserva!

Aquest estiu els teus fills tindran molt per explicar amb les colònies d’estiu i els cursos d’idiomes de Rosa dels Vents!

Disposem d’un munt de programes d’activitats lúdiques, esportives, nàutiques i temàtiques on l’aventura, la natura i la creativitat són els principals protagonistes! Sempre sota la direcció i supervisió dels monitors titulats de Rosa dels Vents, que han passat per una formació en matèria de seguretat en les activitats.

Colònies d'estiu

Colònies d'estiu

Les propostes de Rosa dels Vents per a les Colònies d’estiu s’adrecen a nens i nenes  de 6 a 16 anys amb l’objectiu que es puguin divertir i aprendre d’una manera diferent durant les vacances d’estiu. Es pot escollir entre:

[su_box box_color=”#fff7b5″ title_color=”#333333″ title=”Colònies d’estiu amb anglès“]Destinades a nens/es de 6 a 16 anys.  Els nens/es aprendran i reforçaran l’anglès a partir de classes i activitats preparades pels equips de monitors juntament amb un munt d’activitats a la natura com són: l’escalada, tirolina, ponts, etc.

RESERVA ARA[/su_box]

 

[su_box box_color=”#fff7b5″ title_color=”#333333″ title=”Colònies d’estiu sense anglès“]Destinades a nens/es de 6 a 16 anys. Combinen diferents activitats d’esports d’aventura com són: l’escalada, tir amb arc, tirolina, BTT, jump extrem, etc… A més, a tots els programes s’organitzaran jocs de nit, vetllades nocturnes, disco-light i una gran festa final.

RESERVA ARA[/su_box]

Cursos d'anglès a l'estranger

Cursos d'anglès a l'estranger

Tindran molt per explicar, i en anglès! Una manera diferent d’aprofitar les vacances d’estiu amb els nostres cursos d’anglès a l’estranger. Els cursos d’idiomes s’adrecen a nens i nenes de 10 a 17 anys amb estades d’11 a 21 dies que inclouen cursos d’anglès i programes esportius i culturals.

Do you speak English? Yes, amb Rosa dels Vents!

 

Reserva la teva plaça a Anglaterra Reserva la teva plaça a Irlanda Reserva la teva plaça a Malta